If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е лошо темата да се направи като анкета,да видим кой кво,ама има доста хора които според мен няма да си признаят че карат с рециклирани носачи.Аз карам с долни рециклирани,и горни нови/не държат на рециклаж/
Аз си признавам без бой не може колата да ти струва 2000 лв преко сила с всички екстри каско и тн и да си купиш носачи тампони и биалетки за 700 лева среден клас и да ти стъпи труда на 1000 лева а и рециклираните според мен държат повече 4 години бях с такива и пак съм мое мнение .... жалко че задното окачване излиза повече от ново
---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:02 ----------
И аз като теб рециклирам колега, наскоро рециклирах един бас в багажника, и сря всичкото тракане, лопане и скърцане.
Много ясно а с 2 баса всичко приключва
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Абе какво рециклиране, какви 5 лева? Само чисто ново TRW и това е! Рециклираните с полиуретан носачи убиват меката возия и след време започват да скърцат. Возил съм се на 156-ца 2.4JTD със стандартно окачване (не със спортно демек) и полиуретан, еми не останах очарован, таблото и всичките му пластмаси тракаха, като се мине през неравност. Да, при един проскърцват още след 5000 км., докато при друг след 30000 км. Всичко е късмет и никой не може да ти даде гаранция, че през следващите 20000 км. няма да се разскърцат. А разскърцат ли се - отново при майстора - оттам разходи за сваляне, гресиране, качване. И така още неизвестно колко време до следващото гресиране. Полиуретановите тампони имат едно единствено предимство - по-евтини са. Знам, че сега ще ме нападнат - колата ставала по-стабилна в завой. Е и какво от това, като с полиуретана вози като каруца?
Нали си вярваш че ще ти поеме разходите трябва го накараш да се разпише на гаранционен лист иначе много лесно мое да те извърти така стават нещата хоп 20к трака айде да си поправи грешката ама ще ти каже ми то рейката тропа от нея станало ми то щангата не обира добре вибрацийте по този въпрос 1 година мое да спориме
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Определено цената на оригинален долен носач не е от най-атрактивните, но за сметка на това ти гарантира спокойствие и комфортна возия. Всичко останало е компромис и самозаблуда. Факт.
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части, Alfa Romeo 156 1.9JTD,150 коня.
Бате ти си шофьор нали .... Преполагам си наясно че спокойствие и с 50 км няма колата е машина не може да се има доверие на машина камоли на 15 години и отгоре факт е това всичко става ....
Определено цената на оригинален долен носач не е от най-атрактивните, но за сметка на това ти гарантира спокойствие и комфортна возия. Всичко останало е компромис и самозаблуда. Факт.
Аз рециклирам само шарнири,тампоните си остават гумени,още повече че при 159 задния тампон няма късане,а предния е маслен-също много издръжлив................еми за един шарнир няма да дам 400 лв. за носач
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
За ФЕБИ да кажа: фирма Манимпекс е директен вносител на марката ! НО !!! Внася окачване за немски автомобили !!! Работил съм във фирмата.
Фебито за италянките идва от ТЕХ-КО и е китайско менте.
Поздрави на закупилите ФЕБИ
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
не всичко китайско е менте, карам с китайски горен носач, когато го купувах го огледах внимателно, изработката беше прилична, сега в студа също го слушам внимателно- не издава нито звук.
Аз рециклирам само шарнири,тампоните си остават гумени,още повече че при 159 задния тампон няма късане,а предния е маслен-също много издръжлив................еми за един шарнир няма да дам 400 лв. за носач
При 159-ките е по-скъпо, разбира се. Оригинален долен носач за 156-ца е около 150 лв.
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части, Alfa Romeo 156 1.9JTD,150 коня.
При 159-ките е по-скъпо, разбира се. Оригинален долен носач за 156-ца е около 150 лв.
а кой е оригиналния носач, отивам в един магазин да си купя една част, разглеждам я, няма производител, питам продавача, той малко се замисли и вика това е оригинално, в завода това слагат
Comment